Како су се све утакмице у Поцерини завршиле по одигравању 90 минута, са резимеом кола кренућемо од ове групе. За исходе утакмица могло би се рећи да су у складу са очекивањима, са малим изузетком појединачних високих тријумфа. Дерби је решен у корист Рудара (5:1), иако није изгледало да ће бити тако лако јер је Заблаће у 55. минуту заостајало за само један гол. У наредних 12 минута домаћи постижу три гола и тако утакмица добија потпуно нову динамику. Голгетерску серију Иван Томић је наставио са нова четири поготка, за укупно девет у последње три утакмице. Јелен је наставио традицију добрих резултата против Јединства, и то на њиховом терену. Као и Рудар, победили су са 5:1, али као гости у Малој Врањској. Питање победника било је решено већ након уводних 10 минута када је било 0:3. И на овом мечу један од играча се четири пута уписивао у листу стрелаца. Наравно, реч је о Драгану Николићу, најбољем стрелцу лиге. Фудбалери Младост Св. били су најубедљивији овог викенда, мало им је фалило да “добаце” до двоцифреног учинка. Девет голова сместили су у мрежу слатинске Младости, постигнути од стране шесторице играча. Најдужи актуелни победнички низ, који износи четири тријумфа, забележио је Бојић надигравши Метлић на његовом терену (0:3). Посао су завршили у периоду од 23. до 29. минута када су постигли сва три гола. За једини преокрет побринуо се Галеб (3:1), који је надоместио минимални дефицит са полувремена у дуелу са Борцем БТГ. Захваљујући томе Церовчани су сачували пето место (25), уз приближавање Заблаћу (27), који је уједно и њихов следећи ривал. После овог кола Рудар (39) је једина непоражена екипа у обе групе са идентичном предношћу од шест бодова у односу на Јелен и Младост Св (33). са којима ће играти кроз наредне две недеље. Даље следи Бојић (22), затим Јединство (16), Борац БТГ (15), Младост Сл. (7) и Метлић (0).

Празници су дефинитивно у одређеној мери утицали и на утакмице овог викенда. Рома није отпутовала на окршај са Цуљковићем, док се Савациум у Слепчевићу појавио са деветорицом па се меч завршио недуго по почетку другог периода када је већ било 5:0 за Омладинац. Након великог дербија, Торпедо – Санрајс, врх табеле у Мачви се додатно закомпликовао. Домаћи су нанели први пораз Шапчанима (2:1), у једној веома коректној утакмици завршеној са само једним жутим картоном, и то оним који је додељен услед одлагања игре. Победа је дошла захваљујући одличном првом делу ире и головима сјајног тандема Немања Рајић – Синиша Николић. Право стање на табели знаћемо по доношењу одлука Такмичарско-дисциплинског комесара Горана Јевтића, но оно што је сигурно јесте да нас очекује узбудљива завршница првенства.


У оквиру ове вести можете видети резултате 15. кола градских фудбалских лига Шабац – Мачва и Поцерина.

НАПОМЕНЕ:

  • Утакмица Партизан – Слога прекинута је у 89. минуту при резултату 3:2 (0:0) за домаћина услед физичког конфликта између играча, а затим и публике.
  • Утакмица Цуљковић – Рома се није играла, јер гостујућа екипа није допутовала на утакмицу.
  • Утакмица Омладинац 2013 – Савациум прекинута је у 47. минуту при резултату 5:0 за домаћина, јер је гостујућа екипа остала са недовољним бројем играча на терену.

Резултати утакмица биће званично регистровани по доношењу одлуке Такмичарско-дисциплинског комесара.

Најаву кола могли сте да прочитате ОВДЕ.


  • ЛИСТА СТРЕЛАЦА



Verified by MonsterInsights