Фудбалска сезона 2024/25. у Србији почела је са одигравањем првог кола у оквиру Моцарт Бет Супер лиге Србије 19/20. јула, а прошлог викенда одиграно је и друго. Предстојећег викенда – 3/4. августа, очекује нас и почетак Моцарт Бет Прве лиге Србије у којем наступа Мачва као најбоље рангирани представник Градског фудбалског савеза Шабац. Црвено-црни ће у првом колу, у суботу од 19 часова, угостити Дубочицу из Лесковца. Прве утакмице у трећем степену такмичења где ће се такмичити Липолист играће се 17/18. августа. Липолист ће у историјску сезону кренути из Ужица и утакмице против Јединства Путеви.


Новоформирана Зона “Дрина” стартује – 24/25. августа. И у овом степену такмичења представљаће нас један клуб – Војвода Степа Степановић из Драгиња. Нову сезону започеће са свог терена где ће у првом колу дочекати Севојно.

Како се табеле и распореди свих лига са нашим представницима буду формирали, тако ће све то бити ажурирано на једној страници којој можете приступити путем секције РЕЗУЛТАТИ, па затим СВЕ ЛИГЕ.

Verified by MonsterInsights