Секретеријат Градског фудбалског савеза Шабац усвојио је пролећне распореде за обе градске фудбалске лиге – Мачва и Поцерина. Обе су добиле нове, мање или више измењене распореде, који су усклађени са тренутним бројним стањем екипа по лигама. Екипе из Мачве су већ на конференцији лиге, од 24. фебруара, потврдили да су за прихватање израђеног предлога, тако да је Секретеријат потврдио ту одлуку и распоред ће бити идентичан презентованом. Што се тиче Поцерине, и поред већински подржаног распореда, пренете су све сугестије и примедбе клубова са конференције. Одлучено је да распоред буде промењен, с тим да је 12. коло предложеног распореда померено на позицију последњег, 20. кола. Ово померање утемељено је у чињеници да три од пет утакмица припадају последњем колу сада већ старог распореда.

Распореде можете погледати у наставку вести. У наредним данима они ће бити ажурирани на свим сајтовима, односно вебсајту Савеза, COMET и srbijasport.net.

НАПОМЕНА: У задња два кола, утакмице које буду одлучивале о прваку и другом месту играће се у исто време, а остале утакмице у пријављеном термину.


Verified by MonsterInsights