Поново је екипа из групе Поцерина подигла пехар намењен победнику утакмице првака шабачких градских лига. На Градском стадион у у Шапцу, у веома отвореној и занимљивој утакмици, Корман је заслужено славио против Металопластике са 1:2 (1:1). Домаћин је добро отворио меч, и у првих петнаестак минута имао је иницијативу из које су неколико пута запретили, из различитих позиција. Међутим, први до гола стижу фудбалери Кормана који су одлично комбиновали на малом простору, упослили Дарка Тришића на неколико метара од гола што овај то није пропустио, мада је шут био блокиран од стране једног дефанзивног играча Металопластике. Играо се 17. минут игре када се резултат први пут променио. До наредне промене, пар добрих полушанси и шанси на обе стране, да би осам минута касније Александар Пештерац направио два одлична дибрилнга у шеснаестерцу гостију, након којих је уследио неопрезан старт и оправдано досуђен једанаестерац. Сигуран реализатор за поравнање резултата био је Марко Радовановић, шутем по самој средини. До краја првих 45 минута Шапчани су углавном претили центаршутевима, док су гости имали конкретније прилике захваљујући избореним слободним ударцима. Извели су их и са 17 и са 25 метара, од којих је онај први био посебно опасан, али је Јован Савић био на висини задатка. Последњу акцију извели су домаћи играчи када су искористили помалу разређену одбрану да разиграју Александра Стајића који готово са средине и 25 метара удаљености шутира, али интервенцију бележи високо постављени Ђорђе Ранковић након чега лопта одлази у корнер.


На самом почетку другог периода, у 47. минуту, прилика се указала и најбољем стрелцу Кормана, Младену Михаиловићу. Имао је и више него довољно времена да се намести са ивице шеснаестерца што је у потпуности искористио да јаким и полувисоким ударцем поново донесе предност свом тиму. Непосредно после тога Корман пропушта две изгледне шансе да направи већу разлику. Вредне помена акције и шутеви су изостали у наредних петнаестак минута. Гости су били задовољни предношћу и вребали су прилику за контранападима, док домаћи просто нису успевали да нађу добар прилаз голу. Додатну сигурност гостујућем тиму уносио је голман Ђорђе Ранковић који је сакупио све лопте у свом простору, али и одбранио неколико удараца из даљине које су домаћи упутили, пре свега преко Стајића. Најбољу гол-шансу до краја пропуштају гости. У 86. минуту након добро изграђене акције Слободан Пурић се нашао непосредно пред голом, али је погодио само спољни део мреже. Центаршутеви и убацивање лопте из свих позиција у противнички шеснаестерац нису дали резултат, те је резултат тако остао 1:2 у корист Кормана.

По завршетку меча, који је испратио око 150 гледалаца, подељена су сва три пехара, као и медаље. Награде су предали Такмичарско-дисциплински комесар ГФЛ Шабац Иван Ивановић и технички секретар ГФС Шабац Миливоје Аксентијевић.

Verified by MonsterInsights