Последња три кола су пред нама у градским шабачким лигама. Водећи двојац у ГФЛ “Поцерина” имаће знатно лакши задатак у овом колу у односу на прошло. Корман ће дочекати фењераша из Слатине, где би им победа и математички обезбедила прво место. Пораз Ранковца у Заблаћу поново је учинио борбу за бараж занимљивом. Екипу из Накучана сада очекују два меча код куће, од којих је први против Бојића. Одличне пролећне партије Заблаће ће покушати да настави у Церовцу, против Галеба, са којим су одиграли једну од најинтересантнијих утакмица јесени завршену резултатом 6:5. Међутим, и Церовчани итекако имају такмичарског мотива обзиром да ће наредно коло гостовати Ранковцу. Пет узастопних пораза између себе везали су Борац БТГ и Јединство, мада им ни распоред није био наклоњен. Свакако ће им међусобни сусрет добро доћи ради побољшања пролећног учинка. Две коцељевачке екипе, Младост и Рудар, неће играти утакмицу 18. кола, јер је Рудар обавестио Канцеларију Савеза да нису у могућности да окупе довољан број играча.

Табела ГФЛ Мачва доживела је одређене промене. Јелен је склизнуо од првог до трећег места и сада их очекује тешко гостовање Цуљковићу који је везао три победе и пробио се на позицију четири. Металопластика држи све конце у својим рукама, а последње две препреке су Савациум код куће и Цуљковић у гостима. Како Слога и Јелен тек требају да одиграју свој меч у последњем колу, три бода би Шапчанима обезбедила улазак у виши ранг, мада сигурно прижељкују и шампионски наслов. Слога ће наставак низа тражити против Пролетера, који је у наставку освојио само један бод. Рома је везала два тријумфа и након утакмице са Варном могли би да “уступе” последње место на којем се налазе готово читаву сезону.

Две утакмице, обе из Мачве, играће се у суботу, а шест у недељу. Суботњи термин је 17 часова, у недељу наравно стандардних 11. Слободан викенд у Мачви имаће дреновачки Партизан.


Градска фудбалска лига “МАЧВА”

Субота, 17.00 (Шабац – Градски стадион): Металопластика – Савациум

(1-0-0, 4:1 гол разлика – 1:4 у првом делу)

Субота, 17.00 (Шабац – Летњиковац): Рома – Варна

(2-0-1, 7:1 гол разлика – 1:0 у првом делу)

Недеља, 11.00 (Цуљковић): Цуљковић – Јелен

(1-0-2, 3:5 гол разлика – 2:0 у првом делу)

Недеља, 11.00 (Дуваниште): Слога – Пролетер

(4-2-10, 28:45 гол разлика – 3:1 у првом делу)

Слободан је ФК “Партизан” из Дреновца.


Градска фудбалска лига “ПОЦЕРИНА”

Недеља, 11.00 (Церовац): Галеб – Заблаће

(4-1-4, 21:19 гол разлика – 6:5 у првом делу)

Недеља, 11.00 (Корман): Корман – Младост Сл.

(5-0-0, 20:6 гол разлика – 1:4 у првом делу)

Недеља, 11.00 (Накучани): Ранковац – Бојић

(11-2-0, 52:9 гол разлика – 1:5 у првом делу)

Недеља, 11.00 (Баталаге): Борац БТГ – Јединство

(6-0-3, 29:14 гол разлика – 3:1 у првом делу)

НЕЋЕ СЕ ИГРАТИ: Младост Св. – Рудар ДЦР

(3-4-3, 22:19 гол разлика – 2:2 у првом делу)


НАПОМЕНА: Међусобни резултати преузети су са портала http://srbijasport.net.

Verified by MonsterInsights