Рома – Пролетер

16.30
Преглед

ИНФО

Датум Време Лига Сезона Коло
16.04.2022. 16.30 ОФЛ "Мачва" - 2021/22. 2021/22. 17.

Службена лица

ДелегатСудија1. помоћник2. помоћник
Миленко ЛичанинДејан ИлићМладен ТешићНенад Тешић

Место

Шабац - Летњиковац