Пролетер – Петловача

1 - 2
Завршено

Резултат

Клуб1. полувреме2. полувремеУкупно
Пролетер101
Петловача112

ИНФО

Датум Време Сезона Коло
15.09.2019. 11.00 2019/20 1.

Службена лица

ДелегатСудија1. помоћник
Сретен БелићДраган СандићДејан Секулић

Место

Шабац - Касарске ливаде