Метлић – Поцерина

4 - 1
Завршено

Резултат

Клуб1. полувреме2. полувремеУкупноИсход
Метлић044Победа
Поцерина011Пораз

ИНФО

Датум Време Лига Сезона Коло
04.10.2020. 11.00 ОФЛ "Поцерина" - група "Цер" 2020/21. 3.

Службена лица

ДелегатСудија1. помоћник
Драган ТрајковићМилан ВићентићМилена Вуковић

Место

Метлић
Метлић, Град Шабац, Мачвански управни округ, Централна Србија, Србија