Металопластика 2006 – Пролетер

Одложена
Преглед

ИНФО

Датум Време Лига Сезона Коло
09.11.2019. Одложена ОФЛ "Мачва" 2019/20 9.

Место

Шабац - Градски стадион
Градски стадион, Град Шабац 15000, Мачвански управни округ, Србија