Лига петлића већ је дошла до свог седмог кола, што значи да ће по његовом одигравању преостати још четири и мање од месец дана такмичења. Овог викенда одиграће се две утакмице високо пласираних екипа, као и три између тимова који имају идентичан број бодова. Два меча са дерби карактером представљају Тика-Така и Прово, други и трећи, и Академија Рађ – Мачва, пети и први на табели. Раднички, Савациум, Феникс и Будућност налазе се у групи екипа са по шест освојених бодова које ће играти међусобне утакмице, с тим да немају идентичан број одиграних утакмица. У Штитару, домаће Јединство и гост из Драгиња бориће се за своје прве бодове. Санрајс ће на свом терену бити у улози фаворита у мечу са Мачвом из Богатића.

Коло ће почети са петком и завршиће у недељу када ће бити одиграно највише утакмица. Распоред утакмица можете погледати у наставку чланка.

Када говоримо о прошлом, шестом колу, оно је протекло са очекиваним резултатима и уз коначно прву поделу бодова у сезони која се десила у сусрету дечака из Прова и Санрајса, што значи да су само фудбалери Мачве остали са максималним учинком. Феникс, Тика-Така и Мачва су остварили победе од по 3:0, Јединство је одиграло најбољу утакмицу до сада у Богатићу где је било близу првог бода, док је Академија РАЂ на гостовању у Драгињу остварила висок тријумф (0:7).

НАПОМЕНА: Најава за 3. коло Пионирске лиге бие накнадно ажурирано.


Лига петлића ГФС Шабац – 7. коло

ПЕТАК, 16.30 (Штитар): Јединство – Војвода СС

ПЕТАК, 18.00 (Шабац): Санрајс Шабац – Мачва 1929

СУБОТА, 16.00 (Шабац): Феникс – Будућност

НЕДЕЉА, 10.00 (Шабац): Тика-Така – Прово 2015

НЕДЕЉА, 11.00 (Коцељева): Раднички – Савациум

НЕДЕЉА, 15.00 (Крупањ): Академија РАЂ – Мачва


АДРЕСАР Савеза

Директор лиге: МИОДРАГ СТОШИЋ – 064 245 99 31

Технички секретар: АЛЕКСАНДАР АКСЕНТИЈЕВИЋ – 063 822 11 05

КОМЕТ и вебсајт администратор: НЕМАЊА МИЛУТИНОВИЋ – 060 555 37 81


Verified by MonsterInsights