По окончању шестог кола изгледа да можемо закључити да неће бити групе у којој ће се једна екипа наметнути и доминирати током целе сезоне. То је најпре могао бити случај у Мачви 1, али је велику победу извојевао Омладинац у дербију захваљујући којој је преполовио предност Торпеда на три бода. Није добро кренуло по домаће који су губили већ од 2. минута и то након аутогола, но успели су да преокрену резултат чему је највише допринео двоструки стрелац Коста Комановић. Идентичним резултатом и након идентичног развоја дешавања Цуљковић је решио утакмицу против Слоге у своју корист. Мајурци су били нешто убедљивији у походу на своју прву победу (4:1). Само су домаћи давали голови, да би почасни уследио у 70. минуту. И Дреновчани су се решили нуле у победничкој колони, што им је пошло за руком на гостовању у Шеварицама. Полувреме су обележила два реализована једанаестерца, да би победу својој екипи донео Давид Алексић у 64. минуту.

У другој Мачвиној групи, кључни број је четири. Наиме, све три екипе су у освајању три бода постигле по четири гола. Думача и Пролетер су били посебно сигурни јер ривалима нису дозволили нити један, док је дерби на Борчевом стадиону оправдао очекивања. Мреже су се тресле чак седам пута, са коначним резултатом који је фаворизовао госте из Богосавца (3:4). Имала је Слога и велика три гола предности, но резервиста домаћих Стефан Петровић био је расположен, два пута се уписао у листу стрелаца, међутим са друге стране, други гол Милоша Маринковића био је довољан да бодови оду путем Богосаваца.

Јелен се вратио свом устаљеном колосеку пре гостовања у Церовцу. Бојићу су успели дати седам голова, без примљеног. Драган Николић и Александар Полић су комбиновали заједно до пет голова, с тим да се подразумева да је један више постигао најбољи стрелац ове групе – Драган Николић. Тешко да се могао очекивати другачији исход у Метлићу где су гости из Заблаћа допутовали са седморицом. Ипак, Заблаћани су били одлучни, утакмицу су одиграли до краја и пружили су сјајан отпор где су на крају поражени са само 3:0. Комшијском сусрету у Малој Врањској фалило је резултатске неизвесности, пре свега у других 45 минута (1:5). Јединство је коначно успело да постигне погодак, али прве бодове мораће да траже у наредним мечевима јер су Церовчани тренутно у сјајној форми и на високој другој позицији. Нажалост, немиле сцене физичких сукоба виђене су на утакмици у Свилеуви која је након тога прекинута, у 31. минуту. Резултат је у том тренутку био 1:1.

У оквиру ове вести можете погледати резултате и табеле након 6. кола градских фудбалских лига Шабац. Најаву кола могли сте да прочитате ОВДЕ.


  • ЛИСТА СТРЕЛАЦА

  • Градска фудбалска лига “Мачва 1”

  • Градска фудбалска лига “Мачва 2”

  • Градска фудбалска лига “Поцерина”

РЕЗУЛТАТЕ СВИХ СЕНИОРСКИХ ЕКИПА ЧЛАНОВА ГФС ШАБАЦ МОЖЕТЕ ПРАТИТИ НА СТРАНИЦИ РЕЗУЛТАТИ→СВЕ ЛИГЕ КОЈА СЕ НАЛАЗИ НА ОВОМ ЛИНКУ.


Verified by MonsterInsights