У све три суботње утакмице победили су домаћини, уз укупно 16 постигнутих голова. Нарочито убедљива била је Слога која је Феникс испратила са чак 10 голова у њиховој мрежи и без иједног примљеног. Тај број голова достигли су већ у 62. минуту, са учинком четири играча који су дали по два гола. Бенске Баре оствариле су и трећу узастопну победу, овога пута захваљујући резервама које су дале оба гола у другом полувремену у тријумфу над Думачом (2:0). Велика борба водила се и у Свилеуви где је Младост славила са 3:1 против Галеба, иако су Свилеувчани имали играча мање од 52. минута и трећи гол су постигли управо са таквим односом снага на терену.

По завршетку кола можемо констатовати да се најнеизвесније утакмице везују за групу Мачва 1, где су се две завршиле ремијем. Истиче се сусрет у Мајуру у којем је постигнуто шест голова (3:3), уз хет-трик домаћег играча Срђана Дудића. Оно што га чини посебно узбудљивим јесте чињеница да се предност мењала чак три пута, (1:0, 1:2, 3:2). Друга подела бодова одиграна је у Шеварицама, између Напретка и Слоге (Д), уз много мањи број голова (1:1). За екипу из Дуваништа ово је већ трећи реми из четвртог кола. Торпедо и Омладинац остају максимални и након овог викенда. Табановчани су били значајно сигурнији у дуелу са Напретком из Рибара (6:1). На полувремену су имали већ 3:0, а до краја меча искусни Немања Воротовић успео је да комплетира свој хет-трик. Одличан отпор пружили су Дреновчани у Слепчевићу, а можда би он био још успешнији да нису поклекли у финишу првог дела када су домаћи два пута пронашли пут до мреже.

У другој Мачвиној групи, у недељу је преостао да се одигра меч на Градском стадиону између Савациума и Пролетера. Комшије из Касарских ливада забележиле су изузетно високу победу, укупно трећу, којом су се вратили на чело колоне (2:8). У победничком тиму истакао се Божидар Братић са четири “рецке”.

Нову голеаду у Поцерини приредили су фудбалери Јеленча који су са 8:1 савладали Заблаће. Истини за вољу, гости су нажалост дошли са недовољним бројем играча за попуњавање прве поставе. Такву ситуацију искористио је голгетер Драган Николић како би се чак пет пута уписао у листу стрелаца. Борац БТГ се још једном одлично показао на свом заменском терену у Коцељеви. Са 4:0 испратили су Бојић, који ће свој први бод потражити на наредним утакмицама, што неће бити нимало лако обзиром да ће најпре угостити Младост и затим гостују у Јеленчи. Попут Думаче, сада се из почетног минуса извукао и Метлић. Три бода освојили су у Малој Врањској захваљујући головима Жељка Поповића у 15. и 48. минуту. Јединство је тако остало на нули, без иједног постигнутог гола.

У оквиру ове вести можете видети резултате и табеле након 4. кола градских фудбалских лига Шабац. Најаву кола могли сте да прочитате ОВДЕ.


  • ЛИСТА СТРЕЛАЦА

  • Градска фудбалска лига “Мачва 1”

  • Градска фудбалска лига “Мачва 2”

  • Градска фудбалска лига “Поцерина”

РЕЗУЛТАТЕ СВИХ СЕНИОРСКИХ ЕКИПА ЧЛАНОВА ГФС ШАБАЦ МОЖЕТЕ ПРАТИТИ НА СТРАНИЦИ РЕЗУЛТАТИ→СВЕ ЛИГЕ КОЈА СЕ НАЛАЗИ НА ОВОМ ЛИНКУ.


Verified by MonsterInsights