У четврто коло улазимо са доста јаснијом сликом, нарочито када говоримо о оним екипама са највишим амбицијама. Тако ћемо наредног викенда гледати неколико занимљивих сусрета, где се можда истичу они у групама Мачва 2 и Поцерина. У групи са најмањим бројем клубова и најмањом километражом за путовање – Мачва 2, готово свака утакмица има занимљив заплет. Стога су очекивања да се тако настави, нарочито у мечевима Бенска Бара – Думача и Савациум – Пролетер, док ће Слога (Б) бити у улози фаворита против Феникса. Сусрет Бенских Бара и Думаче је посебно занимљив како због приказаног на терену, тако и због тога што су домаћи екипа код које је у збиру виђен најмањи број голова у овој групи (9) док их је код Думаче највише (18).

Група Поцерина је истакнута понајвише због утакмице Младост – Галеб, прве и четврте екипе које раздвајају три бода. Последње две утакмице у Свилеуви приредиле су праву голеаду (7:2 и 5:2) гледаоцима који се на популарном “Селишту” окупљају у великом броју. Гледајући стање на табели, Заблаће је имало тежак распоред, што се заправо неће променити ни након овог викенда обзиром да им је Јеленча наредна дестинација. Бојић ће свој први бод и позитивни резултат тражити на удаљеном гостовању у Коцељеви где ће их дочекати Борац БТГ који је солидно стартовао, заузима пето место и тренутно представља “баријеру” између горњег и доњег дела табеле.

Прво и треће место Торпеда 1924 и Напретка (Р) би требало да их чини једним дерби сусретом. Међутим, тај значај се донекле умањује због изузетно високог пораза Рибараца на гостовању у Слепчевићу (10:1), екипи која је заједно са Торпедом до сада показала највише. Поменути Омладинац ће код куће, у дуелу са Партизаном, покушати да настави са победама. Осокољени тријумфом у Цуљковићу, и то након “ватромета” голова (3:5), Шеваричани се враћају кући где ће дочекати Слогу (Д) која је бодове и позицију изградила на два ремија. Због одлагања утакмице другог кола, испаде да се Мајурци још увек нису померили из свог места, односно и у трећој утакмици ће бити домаћини. Овога пута противник ће бити Цуљковић, са којим портал srbijasport.net не бележи нити један такмичарски меч.

Настављамо са издвајањем пара са највећим бројем међусобних сусрета. Овог викенда тај епитет се везује за Јединство – Метлић, који су одиграли 17 утакмица. Мало успешнији су плаво-жути из Метлића који су били успешнији осам пута, наспрам шест победа садашњег домаћина. Три пута гу играли нерешено, последњи је одигран пре мало више од четири године када је баш у Малој Врањској било 2:2. Победама од 6:2 и 1:4, прошле сезоне Јединство је освојило свих шест бодова у два меча.

Три утакмице играће се у суботу од 15 часова. Такође, што се суботњих мечева тиче, овај термин ће се практиковати током читавог октобра. У недељу од 11 играће се седам утакмица, док завесу на коло спуштају Савациум и Пролетер који ће почети сат времена касније. Ред је дошао на Милош Поцерац 2013 да одмори у Поцерини.


  • ЛИСТА СТРЕЛАЦА

Градска фудбалска лига “МАЧВА 1”

Недеља, 11.00 (Слепчевић): Омладинац 2013 – Партизан

(6-1-5, 34:32 гол разлика)

Недеља, 11.00 (Табановић): Торпедо 1924 – Напредак (Р)

(5-1-4, 24:16 гол разлика)

Недеља, 11.00 (Шеварице): Напредак (Ш) – Слога

(3-1-5, 17:20 :гол разлика)

Недеља, 11.00 (Мајур): Мајур – Цуљковић

(0-0-0 0:0 гол разлика)


Градска фудбалска лига “МАЧВА 2”

Субота, 15.00 (Шабац – ФК “Борац”): Бенска Бара – Думача

(0-0-0, 0:0 гол разлика)

Субота, 15.00 (Богосавац): Слога – Феникс

(0-0-0, 0:0 гол разлика)

Недеља, 12.00 (Шабац – Градски стадион): Савациум – Пролетер

(1-2-0 6:3 гол разлика)


Градска фудбалска лига “ПОЦЕРИНА”

Субота, 15.00 (Свилеува): Младост – Галеб 1984

(3-2-10, 30:40 гол разлика)

Недеља, 11.00 (Коцељева): Борац БТГ – Бојић

(5-0-3, 24:17 гол разлика)

Недеља, 11.00 (Јеленча): Јелен – Заблаће

(5-0-1, 14:3 гол разлика)

Недеља, 11.00 (Мала Врањска): Јединство – Метлић

(6-3-8, 30:38 гол разлика)

Слободан је ФК “Милош Поцерац 2013” из Горње Врањске


РЕЗУЛТАТЕ СВИХ СЕНИОРСКИХ ЕКИПА ЧЛАНОВА ГФС ШАБАЦ МОЖЕТЕ ПРАТИТИ НА СТРАНИЦИ РЕЗУЛТАТИ→СВЕ ЛИГЕ КОЈА СЕ НАЛАЗИ НА ОВОМ ЛИНКУ.



НАПОМЕНА: Међусобни резултати преузети су са портала http://srbijasport.net.


Verified by MonsterInsights