Треће коло најефикасније је до сада, са чак 65 постигнутих голова на 11 утакмица. Групе Мачва 1 и Поцерина допринеле су томе са по 25 голова, док је са једном утакмицом мање Мачва 2 бројала до 15. Штавише, тек само једна екипа није пронашла пут до противничке мреже. У питању је Мајур који је поражен на свом терену 3:0 од стране Омладинца. Остале три утакмице ове групе биле су садржајније и оно што је занимљиво, све три победничке екипе су до бодова дошле постигавши пет погодака и то након преокрета. Напредак из Рибара имао је фуриозан период игре у којем су за само 23 минута (од 34. до 57. минута) постигли све те голове, њиховом имењаку из Шеварица требало је 17 минута више да то учини у Цуљковићу (од 25. до 65. минута), док је Торпедо до тог учинка дошао у финишу утакмице против Слоге.

Беше узбудљиво и у другој групи Мачва, почев од суботњег меча Пролетера и Слоге где су за само осам уводних минута виђена три гола. Коначних 3:1 поставио је Божидар Братић, својим другим голом у 85. минуту. На утакмици на Градском стадиону прави мали емотивни ролеркостер у надокнади времена. Домаћин је у 92. минуту успео да поравна на 2:2 након што су већину сусрета били у дефициту од два гола. Међутим, није то био последњи гол, већ онај који је постигао Немања Павловић два минута касније за велико славље гостију. Прво полувреме и две нуле Феникса и Думаче нису наговештавале да ће их бити у изобиљу у наставку, али је их је итекако било. После два ремија Думача је уписала и тријумф и то са убедљивих 5:1, где је у редовима гостију предњачио Марко Савић, стрелац три гола.

И поред кишовитог времена фудбалери Јелена и Младости су били изузетно разиграни, остваривши победе као гости са по 6:1. Головима најбољег стрелца лиге, Мирка Лазаревића, Младост је своја три бода обезбедила већ на полувремену (0:3), да би до 65. било 0:5. У том истом минуту Јелен је такође завршио посао, јер је тада на брзину постигао два гола за 1:5. У Церовцу, где су домаћи победили са 4:1, прва три гола постигнута су са беле тачке. Слаба утеха беше Борцу што је постигао први, јер до краја голове су давали само Церовчани. Трећу везану победу Милош Поцерац остварио је против Бојића (2:4). Тим из Горње Врањске увек је био у предности, и то од два до три гола, тако да се њихов успех није доводио у питање.

У оквиру ове вести можете погледати резултате и табеле након 3. кола градских фудбалских лига Шабац. Најаву кола могли сте да прочитате ОВДЕ.


  • ЛИСТА СТРЕЛАЦА

  • Градска фудбалска лига “Мачва 1”

  • Градска фудбалска лига “Мачва 2”

  • Градска фудбалска лига “Поцерина”

РЕЗУЛТАТЕ СВИХ СЕНИОРСКИХ ЕКИПА ЧЛАНОВА ГФС ШАБАЦ МОЖЕТЕ ПРАТИТИ НА СТРАНИЦИ РЕЗУЛТАТИ→СВЕ ЛИГЕ КОЈА СЕ НАЛАЗИ НА ОВОМ ЛИНКУ.


Verified by MonsterInsights