Тачно 50 голова постигнуто је на 10 утакмица другог кола, односно пет по мечу и што је још упадљивије – домаћини су готово у потпуности доминирали. Од 10 утакмица, они су победили на осам и две су завршене поделом бодова. По питању голова, поново су предњачиле екипе из групе Мачва 1, иако је сусрет између Напретка (Ш) и Мајура одложен. Посебно расположени били су фудбалери Омладинца који су бројали до двоцифреног учинка против Рибараца (10:1), где се Вук Марианов истакао постизањем нова четири гола, за укупно седам у само два кола. Један мање сакупио је Синиша Николић из Торпеда, екипе која такође наставља са високим успесима, овога пута против Цуљковића (6:0). Резултатска предност стално се мењала на утакмици између Партизана и Слоге (Д), али се на крају ипак завршила нерешено (3:3).

Попут меча из Дреновца, Думача и Пролетер су такође одиграли реми уз велики број голова (4:4) иако је домаћин водио са чак 4:0. Марко Сибинчић је наређао та четири гола до 28. минута, али је Пролетер успео да то сустигне за нешто више од пола сата игре. Слога (Б) је максимално искористила повољан распоред да такмичење крене са два тријумфа. Захваљујући хет-трику Милоша Маринковића савладали су Савациум са 3:1. Прву победу и уједно бодове у својој историји забележила је екипа Бенских Бара. У малом градском дербију надиграли су Феникс са 2:0.

У групи Поцерина своје друге победе уписали су Младост и Милош Поцерац. Није било лако Свилеувчанима против Метлића, односно против Церовчана у случају екипе из Горње Врањске, али је минимална разлика била довољна за нова три бода. До целог плена, значајно сигурније, дошли су Борац БТГ и Јелен који су поразили Заблаће (3:0) и Јединство (6:0). Стрелац прва четири гола у победи Јелена био је Драган Николић.

НАПОМЕНА: Утакмица НапредакМајур ОДЛОЖЕНА је због смртног случаја.

У оквиру ове вести можете видети резултате и табеле након 2. кола Градских фудбалских лига Шабац. Најаву кола могли сте да прочитате ОВДЕ.


  • ЛИСТА СТРЕЛАЦА

  • Градска фудбалска лига “Мачва 1”

  • Градска фудбалска лига “Мачва 2”

  • Градска фудбалска лига “Поцерина”

РЕЗУЛТАТЕ СВИХ СЕНИОРСКИХ ЕКИПА ЧЛАНОВА ГФС ШАБАЦ МОЖЕТЕ ПРАТИТИ НА СТРАНИЦИ РЕЗУЛТАТИ→СВЕ ЛИГЕ КОЈА СЕ НАЛАЗИ НА ОВОМ ЛИНКУ.


Verified by MonsterInsights