На 11 утакмица првог кола шабачких градских фудбалских лига постигнуто је 46 голова, што је мало више од четири по мечу. Бољи од тог просека били су само чланови групе Мачва 1 где их је виђено више од половине (24), и то на само три утакмице јер су Слога (Д) и Напредак (Р) одиграли без голова. Иначе, у све три групе по једна утакмица је завршена нерешеним исходом, а укупно гледано, гости и домаћи били су подједнако успешни са по четири победе. Три гостујуће екипе своје прве бодове уписале су постигавши чак седам голова. То је пошло за руком Младости (0:7) у Малој Врањској, Омладинцу у Шеварицама (1:7) и Торпеду (2:7) у Мајуру. Четврта екипа која је победила као гост је Милош Поцерац, који је у финишу меча, у 82. минуту, постигао једини гол у Заблаћу.

Није добро кренуло по Цуљковић у дуелу против Партизана, али су већ до краја полувремена преокренули резултат и то су учинили веома силовито (4:1). До краја су они, али и гости из Дреновца постигли по још један гол за коначних 5:2. У групи Мачва 2, у суботњим утакмицама бодови су у целости остали код домаћина, што значи да ће новајлије чекати наредне утакмице како би се домогли својих првих. Слога је са 2:0 савладала Бенске Баре, док је Пролетер био био бољи од комшија из Феникса са 3:0. Част домаћина у Поцерини одбранио је Галеб. Ривал им је био Бојић који их је пре пет месеци поразио у Церовцу са чак 5:1. Поред поменуте поделе бодова у Дуваништу, нерешно су још одиграли Метлић – Борац (1:1) и Савациум – Думача (2:2).

У оквиру ове вести можете видети резултате и табеле након 1. кола Градских фудбалских лига Шабац. Најаву кола могли сте да прочитате ОВДЕ.


  • ЛИСТА СТРЕЛАЦА

  • Градска фудбалска лига “Мачва 1”

  • Градска фудбалска лига “Мачва 2”

  • Градска фудбалска лига “Поцерина”

РЕЗУЛТАТЕ СВИХ СЕНИОРСКИХ ЕКИПА ЧЛАНОВА ГФС ШАБАЦ МОЖЕТЕ ПРАТИТИ НА СТРАНИЦИ РЕЗУЛТАТИ→СВЕ ЛИГЕ КОЈА СЕ НАЛАЗИ НА ОВОМ ЛИНКУ.


Verified by MonsterInsights