У претходном тексту најавили смо почетак сезоне 2024/25. за чланове Градског фудбалског савеза Шабац који учествују у такмичењима од Моцарт Бет Прве лиге Србије до Зоне “Дрина”. Сада ћемо то учинити за остале клубове, са изузетком оних који ће учествовати у градским лигама које ће свакако имати значајан део простора на сајту како се почетак такмичења буде приближавао.


Будућност (Добрић), Јевремовац (Јевремовац), Јединство (Штитар), Карађорђе (Мишар), Младост (Прњавор) и Цер (Петковица) учествоваће у Мачванској окружној лиги. Почетак првенства је 24/25. авугста, баш као и у све три међуопштинске лиге. У првом колу три екипе биће у улози домаћина, Младост ће угостити Подриње, Јевремовац и Будућност ће се борити за бодове у међусобном мечу, док ће Штитарци играти против Видојевице. Поред поменуте екипе из Добрића, у гостима ће играти Карађорђе, које ће на пут у Клупце, као и Цер који ће играти против ривала са којим је у прошлој сезони био заједно у зонском степену такмичења – Мачва 1929 из Богатића.

У Међуопштинској лиги група “Мачва” играће четворо наших представника: Будућност 1929 (Змињак), Задругар (Мачвански Причиновић), Петловача (Петловача) и Шабац Санрајс (Шабац). Група Поцерина је још бројнија, са чак 9 од 14 клубова: Добрава 2020 (Жабар), Корман (Корман), Мишар (Мишар), Младост (Поцерски Причиновић), Причиновић (Поцерски Причиновић), Раднички (Коцељева), Ранковац (Накучани), Рудар ДЦР (Доње Црниљево) и Шипурске ливаде (Шабац). Парови првог кола: Петловача – Напредак, Задругар – Стојан Лазарац, Санрајс Шабац – Баир, Слобода – Будућност 1929 (МАЧВА), Шипурске ливадеРудар ДЦР, Јединство 1924 – Младост, Ранковац Корман, Добрава – Раднички, Причиновић Добрава 2020, Мишар – Полет (ПОЦЕРИНА).

Једини сениорски женски тим, Мачва из Шапца, и у овој сезони учествоваће у Другој лиги за жене “Запад” која ће почети са првим викендом следећег месеца, 7/8. септембра. Прво коло Мачва ће играти у Новом Пазару.

Подсећамо да табеле и резултате свих сениорских екипа Градског фудбалског савеза Шабац од сада можете пратити на једном месту, путем овог ЛИНКА. Ова страница налази се у секцији РЕЗУЛТАТИ, па затим СВЕ ЛИГЕ.

Verified by MonsterInsights