Организација тренера Фудбалског савеза Мачванског округа обавештава све клубове са подручја ФС Мачванског округа, који се такмиче у Мачванској окружној лиги, све три групе међуопштинских лига (Мачва, Поцерина, Јадар) као и свим општинским и градским лигама да су свим лиценцираним тренерима за сезону 2023/24. лиценце ИСТЕКЛЕ, тако да су у обавези да седам дана пред почетак првенства у информациони систем COMET, унесу потребну документацију за своје тренере, како би их комисија за лиценцирање верификовала за сезону 2024/25.

ВАЖНЕ НАПОМЕНЕ:

  • У службеном гласнику Фудбал бр. 9 од 27.5.2024. Извршни одбор Фудбалског савеза Србије донео је правилник о изменама и допунама Правилника о стручном раду. Члан 23. став 3. гласи: “Лиценцирани тренер који је истовремено играч тог клуба може на једној утакмици обављати само једну функцију. У случају да тренер наступи као играч супротно одредбама члана 23. клуб губи утакмицу пар-форфе 3:0“.
  • Баш као и прошле сезоне, лиценцирани тренер неће бити верификован ако је већ лиценциран као представник клуба и обрнуто.
  • Све информације можете добити преко секретара Тренерске организације Жељка Исаиловића, на број 064 65 11 033 или на мејл zeljkois@telekom.rs.

Целокупни текст обавештења и упутство можете видети у оквиру овог чланка, које ће клубовима бити доступно и у секцији ДОКУМЕНТА → ТРЕНЕРИ, на следећем ЛИНКУ.


Verified by MonsterInsights