Podsećamo klubove da će od naredne sezone, u skladu sa nalogom Fudbalskog saveza Srbije, COMET sistem biti uveden u sve nivoe takmičenja. To znači da će i u preostala dva ranga koja do sada nisu bila u ovom sistemu, međuopštinski i opštinski/gradski, takmičenja ubuduće biti sprovođenja na ovakav način. Zato molimo klubove da preduzmu neophodne aktivnosti kako bi sledeću sezonu dočekali spremni, na vreme naučili da upravljaju programom, ali da bi uopšte mogli da registruju igrače, što je Gradski fudbalski savez Šabac četiri godine radio u ime većine klubova.


Za više informacija, kao i za dostavljanje neophodnih podataka radi otvaranja COMET naloga – ime i prezime osobe koja bi radnje u sistemu obavljala u ime kluba, JMBG i kontakt te osobe i imejl adresa, molimo Vas da se obratite Kancelariji Saveza. To možete učiniti direktno na adresi Saveza – Sokolski dom Šabac, Miloša Obilića br. 2 (kancelarija br. 6), telefonski ili putem i-mejla. Ove kontakte možete pronaći OVDE.

Takođe, i sva službena lica, delegati i sudije, moraće da imaju otvorene naloge u sistemu kako bi mogli biti delegirani za utakmice i naravno kako bi radili izveštaje utakmica. Za ove potrebe biće neophodno da dostave njihove podatke: ime i prezime, datum rođenja, imejl adresu i broj telefona.

NAPOMENE:

  • Važno je napomenuti da imejl adresa, kako za klubove, tako i za službena lica, ne može biti već u upotrebi u bilo koje druge svrhe u COMET-u (sudija, delegat, klub, administrator takmičenja), već mora biti jedinstvena i vezana samo za jednu ulogu.
  • Upustva za rad u COMET-u mogu se pronaći na samoj platformi. U slučaju da klub trenutno nema pristup programu, ona se nalazi i na sajtu Saveza, u sekciji DOKUMENTA (potrebno je spustiti stranicu nadole), na desnoj strani ovog članka, baš kao i na desnoj strani sekcije VESTI.