Након три кола враћамо се на одигравање 10 утакмица у колу. И поред две мање утакмице, нешто занимљивије биће у ОФЛ “Мачва”. Дуел између Јелена и Партизана сигурно је један од разлога за такву једну оцену. Обе екипе су, а нарочито Партизан, добро кренуле у наставку и зато су у ситуацији да се боре за треће место. Први, уједно и једини меч у скорије време према srbijasport.net, Јелен је успео да реши у своју корист (1:2), што је и једини пораз Дреновчана на свом терену у сезони. Цуљковић и Рома је још један сусрет суседних тимова на табели. Баш као и у Јеленчи, и овде ће домаћин бити бољепласирани клуб, али они су без победе у другом делу, са само једним бодом. Чак 25 голова постигнуто је у њихова четири меча у којима је до сада Цуљковић био успешнији (3-0-1). Водећи Задругар гостоваће у Шапцу, непораженој екипи Пролетера у пролећном делу (2-2-0), што је чини најпријатнијим изненађењем пролећног дела у Мачви. На другој страни, Задругар је везао шест победа. У Мачванском Причиновићу било је 4:0 за домаће. Два узастопна кола Напредак ће бити домаћин. Након Варне у Шеварице стиже другопласирано Јединство 2020. Домаћи су тренутно једина екипа у обе лиге која још увек није освојила нити један бод, мада је и екипа из Маова доживела две везана пораза. Први меч у Маовима завршен је 4:1 за Јединство 2020.


У ОФЛ “Поцерина” мањка мечева изједначених страна. Након још једног високог пораза у гостима Јединство се враћа кући у Малу Врањску, где су освојили свих 12 бодова. Увећавање тог салда биће изузетно тешко обзиром да им стиже лидер из Мишара који је победио у свих осам гостујућих утакмица. И Сава ће бити велики фаворит у овом колу. Дугачак пут и тежак изазов у Мрђеновцу очекује Борац БТГ, иако екипе имају по четири победе у међусобним сусретима, без ремија. Корман је био веома убедљив у првом делу против Младости из Слатине (7:2), а сада их још дочекују у Корману. И у два меча сезоне 2018/19. Корман је славио, што су све лоше чињенице за Младост која је примила чак 11 голова на последња два гостовања. Другачији однос снага сигурно ћемо гледати у утакмици Бојић Галеб, јер је током јесени било 8:1 у Церовцу. Бојић је победио на једној и изгубио на две утакмице у наставку, али су их и Ранковац и Корман тешко надиграли. На другој страни, Церовчани се налазе у изузетној форми и сигурно ће покушати да наставе са добрим партијама. Младост из Свилеуве дочекаће Метлић. У њихових пет мечева само су домаћини освајали бодове, што је исход коју Младост вероватно много више прижељкује обзиром на “сушни” бодовни период који их прати. Рудар ДЦР Заблаће је дуел тимова које раздваја 10 бодова, што је најмања разлика између противника у овом колу. Три утакмице и три победе Заблаћа је њихов тренутни међусобни однос, мада је Рудар тај који је много боље кренуо у пролећни део освојивши седам бодова. То је за шест више од Заблаћа, али су гости већ играли са прве две екипе лиге.

Свих 10 утакмица игра се у недељу са почетком у 11 часова.

Слободне екипе су Металопластика и Варна у Мачви, а Ранковац у Поцерини.

Све резултате и табеле можете пратити како на сајту – Табела Мачва, Табела Поцерина, Резултати/Распоред Мачва и Резултати/Распоред Поцерина, тако и наравно путем спортског портала Србија спортОФЛ Мачва и ОФЛ Поцерина, што ће такође бити администрирано, као и претходних пар сезона, од стране Савеза.


Општинска фудбалска лига “МАЧВА”:

Недеља, 11.оо (Цуљковић): Цуљковић – Рома

Недеља, 11.оо (Шабац – Касарске ливаде): Пролетер – Задругар

Недеља, 11.оо (Јеленча): Јелен – Партизан

Недеља, 11.оо (Шеварица): Напредак – Јединство 2020

Слободни су ПОФК “Металопластика 2006” из Шапца и ФК “Варна 012” из Варне.


Општинска фудбалска лига “ПОЦЕРИНА”:

Недеља, 11.оо (Бојић): Бојић – Галеб

Недеља, 11.оо (Корман): Корман – Младост Сл.

Недеља, 11.оо (Свилеува): Младост Св. – Метлић

Недеља, 11.оо (Мала Врањска): Јединство – Мишар

Недеља, 11.оо (Доње Црниљево): Рудар ДЦР – Заблаће

Недеља, 11.оо (Мрђеновац): Сава – Борац БТГ

Слободан је ФК “Ранковац” из Накучана.


Verified by MonsterInsights