Подсећамо клубове да ће од наредне сезоне, у складу са налогом Фудбалског савеза Србије, COMET систем бити уведен у све нивое такмичења. То значи да ће и у преостала два ранга која до сада нису била у овом систему, међуопштински и општински/градски, такмичења убудуће бити спровођења на овакав начин. Зато молимо клубове да предузму неопходне активности како би следећу сезону дочекали спремни, на време научили да управљају програмом, али да би уопште могли да региструју играче, што је Градски фудбалски савез Шабац четири године радио у име већине клубова.


За више информација, као и за достављање неопходних података ради отварања COMET налога – име и презиме особе која би радње у систему обављала у име клуба, ЈМБГ и контакт те особе и имејл адреса, молимо Вас да се обратите Канцеларији Савеза. То можете учинити директно на адреси Савеза – Соколски дом Шабац, Милоша Обилића бр. 2 (канцеларија бр. 6), телефонски или путем и-мејла. Ове контакте можете пронаћи ОВДЕ.

Такође, и сва службена лица, делегати и судије, мораће да имају отворене налоге у систему како би могли бити делегирани за утакмице и наравно како би радили извештаје утакмица. За ове потребе биће неопходно да доставе њихове податке: име и презиме, датум рођења, имејл адресу и број телефона.

НАПОМЕНЕ:

  • Важно је напоменути да имејл адреса, како за клубове, тако и за службена лица, не може бити већ у употреби у било које друге сврхе у COMET(судија, делегат, клуб, администратор такмичења), већ мора бити јединствена и везана само за једну улогу.
  • Упуства за рад у COMET-у могу се пронаћи на самој платформи. У случају да клуб тренутно нема приступ програму, она се налази и на сајту Савеза, у секцији ДОКУМЕНТА (потребно је спустити страницу надоле), на десној страни овог чланка, баш као и на десној страни секције ВЕСТИ.
Verified by MonsterInsights