Непосредно по уручењу пехара и славље Мишараца

Двадесет и четири викенда, односно нешто више од пет месеци, ново лице у шабачким општинским лигама остало је непоражено. Дебитанску сезону од формирања клуба Мишар је окончао са 22 победе и само два ремија, уз победу и у свеукупној утакмици за победника ОФЛ Шабац у којој им је ривал био првак ОФЛ “Мачва”Задругар (6:1). По бод у дуелу са прваком ОФЛ “Поцерина” извукли су Заблаће, још у далеком првом (3:3), и Корман (2:2) у 20. колу, што уједно значи да су сваког од ривала барем једном савладали. Истини за вољу, да није било административног превида Ранковца, Мишарци би сада имали попуњену и колону са поразима, али и то је саставни део такмичења. Мада овакав подухват није стран у ОФЛ Шабац обзиром да су и прошлосезонски прваци у групама ПоцеринеДумача и Добрава (Ж), исто тако сезоне завршавали без пораза, треба имати у виду да су те лиге биле краће за чак 10 мечева.


Учинак од 68 бодова био је за 12 већи од оног који је направила вицешампионска екипа из Мрђеновца, док су се од Кормана и Галеба удаљили за 23 корака. О доминацији Мишараца говори и сјајна гол-разлика. У плусу су чак 72 гола, док Савa има “тек” 39. Просек постигнутих голова је 3,63, односно укупно 87, а примили су само 15, што је 0,62 по утакмици.

Петнаест утакмица без примљеног гола, 17 победа у низу, најбоља одбрана и напад, први од шестог кола, јесењи прваци… Ово су неки од параметара и чињеница које говоре о њиховој импресивној сезони, кроз коју их је са клупе водио тренер Саша Поповић, док су се на терену за овај успех изборили: (голмани) Стефан Лукић, Никола Радивојевић, Петар Качаревић, (одбрана) Марко Петровић (капитен), Милош Павловић, Никола Ђукановић, Александар Васић, Александар Ивановић, Небојша Средић, Лука Ковачевић, Мирослав Петровић, Дејан Пантелић, Јован Јокић, Бојан Бекић, Дарко Јаковљевић, (средина) Милан Петровић, Марко Стошић, Александар Мијаиловић, Иван Николић, Жељко Пантелић, Урош Јокић, Огњен Живановић, Немања Симић, Стефан Васић, Марко Јанковић, (напад) Дејан Мирковић, Ђорђе Павловић, Игор Симић, Добривоје Ђурђевић, Никола Станојевић, Марко Јаковљевић.

Verified by MonsterInsights