Преостала два такмичарска викенда резервисана су за клубове ОФЛ “Поцерина” како би привели своју лигу крају, јер је сезона у Мачви и дефинитивно завршена, а Задругар ће бити нови-стари члан Међуопштинске лиге “Мачва”. У вишем рангу, али у другој групи, придружиће им се Мишар. Обзиром да првак паузира у задњем колу, они ће своју последњу утакмицу играти сада, а противник на стадиону у Мишару биће им Метлић, што ће бити финални изазов на путу да сезону заврше непоражени. Квалитетан дуел требали би да одиграју Сава и Ранковац који су до сада, према srbijasport.net, састајали седам пута. Гости су до сада сакупили пет успеха, насупрот два екипе из Мрђеновца. Први меч у Накучанима није био игран јер су домаћи имали проблема да окупе довољан број играча, тако да није позната разлика у квалитету између два састава, осим увида који нам пружа бодовна разлика.


У борби за треће место Метлић има најтеже ривале, уз то зависи и од осталих резултата. И друга две претедента за ту позицију, Галеб и Корман, такође ће гостовати у овом колу, али противницима из доњег дела табеле. Лакши ривал и краћи пут предстоји Корману. Гостоваће Јединству, којег су у 13 утакмица надиграли чак 11 пута, док су преостала два исхода десила по једном. Међутим, треба имати у виду да Јединство игра одлично код куће, где имају скор од пет победа и по три ремија и пораза, захваљујући чему се налазе на 10. месту. Галеб ће морати преко границе територије Шапца, односно путоваће у Баталаге. Борац игра са доста самопоуздања код куће и непоражени су на четири последње утакмице (3-1-0). Позитивно за Церовчане је што се одлично сналазе на овом терену, забележивши победе у сва три гостовања. Двадесет и трећи меч играће Заблаће и Младост из Слатине. До сада је Заблаће било успешније (10-5-7), а тренутно форма и стање на табели наговештавају да би се та предност у међусобном односу могла додатно увећати. Дерби зачеља је наш последњи дуел. Рудар ће дочекати Бојић, којем ће, по свему судећи, остати незахвална улога фењераша. У првом мечу било је 3:1 за Бојић, што је уједно био њихов први тријумф у првенству.

Све утакмице играју се у недељу од 11 часова. У претпоследњем колу паузираће екипа Младости из Свилеуве.

Све резултате и табеле можете пратити како на сајту – Табела Мачва, Табела Поцерина, Резултати/Распоред Мачва и Резултати/Распоред Поцерина, тако и наравно путем спортског портала СрбијаспортОФЛ Мачва и ОФЛ Поцерина, што ће такође бити администрирано, као и претходних неколико сезона, од стране Савеза.


Општинска фудбалска лига “ПОЦЕРИНА”:

Недеља, 11.оо (Мала Врањска): Јединство – Корман

Недеља, 11.оо (Доње Црниљево): Рудар ДЦР – Бојић

Недеља, 11.оо (Мрђеновац): Сава – Ранковац

Недеља, 11.оо (Баталаге): Борац БТГ – Галеб

Недеља, 11.оо (Заблаће): Заблаће – Младост Сл.

Недеља, 11.оо (Мишар): Мишар – Метлић

Слободан је ФК “Младост” из Свилеуве.


Verified by MonsterInsights