Девети број билтена општинских фудбалских лига за сезону 2021/2022. доноси велики број одлука. Најпре, сви резултати у ОФЛ “Поцерини” су потврђени, укључујући и утакмицу Галеб Корман која је регистрована службеним резултатом у корист домаћина. И меч Јединство Младост Слатина, првобитно завршен резултатом 4:1, преиначен је у службени исход, такође у корист домаће екипе. У ОФЛ “Мачви” три утакмице тренутно се налазе у нерегистрованом статусу услед покретања поступака због наступа играча под суспензијом, тј. после добијена четири жута картона у првенству. У питању су две утакмице 17. кола НапредакВарна и РомаПролетер, као и меч 18. кола Напредак Јединство. Поступци су покренути против Напретка и Роме.


Даље, из различитих разлога, по бод је одузет Цуљковићу (неоправдани неодлазак и неодигравање меча) у Мачви, Корману (напуштање терена у току трајања утакмице) и Младости из Слатине (наступ играча са четири жута картона) у Поцерини.

Новчане казне у износу од 5.000 динара изречене су Напретку и Задругару у Мачви, као и Корману у Поцерини. Младост из Свилеуве би такође требала да изврши уплату истог износа због казне која је верификована још у прошлом билтену, а уколико Корман и Младост из Слатине понове преступе у наредних годину дана, онда би се активирала условна новчана казна у износу од 10.000 динара.

Такође, свим клубовима у обе групе прети суспензија због неизмирења обавеза на име уплате чланарине за такмичење у другом делу и годишње чланарине тренера.

У доле постављеним билтенима можете пронаћи више информација поводом свих ових одлука, као и дисциплински део и казне које су изречене играчима и појединим представницима клубова.

БИЛТЕНИ бр. 9

Verified by MonsterInsights