Пролећна полусезона наставља се са петнаестим колом које ће бројати једну утакмицу мање услед одлагања сусрета Партизан Јединство 2020. Због тога ће епитет дербија кола припасти утакмици ОФЛ “Поцерина” МетлићСава. У првом делу такмичења славио је Метлић са 4:2, који је и иначе успешнији ривал у међусобним дуелима (6-0-1), али Мрђеновчани стижу са низом од шест успеха. У преосталим утакмицама нове бодове тражиће знатно боље пласиране и бодовно опскрбљене екипе, иначе претежно бити у улози домаћина у овој рунди: Мишар, Галеб, Ранковац и Младост из Слатине, док ће Корман то морати да учини на гостовању против Бојића.


Нови-стари лидер у ОФЛ “Мачва”, екипа Задругара, дочекује комшије из Шеварица. Према srbijasport.net одиграли су петнаест утакмица са тренутним односом од 11-1-3 у корист Задругара, са још доминатнијим односом када се налазе у улози домаћина 6-0-1 (27:11). У преостала два меча – МеталопластикаЈелен и ЦуљковићПролетер, ситуација је готово иста, тј. позиције и освојени бодови упарених тимова. Највећа разлика јесте у чињеници да ће Цуљковић играти на свом терену. Такође, имајући у виду да играју против екипе која је победила њиховог претходног противника, исто у гостима, могуће је да ћемо гледати занимљив сусрет. Оно што други поменути меч чини интересантним јесте то што је утакмица на јесен завршена нерешено (2:2) и да Металопластика игра добро на свом терену.

Једини меч који ће се играти у суботу јесте у Шапцу, МеталопластикаЈелен. Утакмица на Градском стадиону почеће у 16 часова, док је недеља од 11 часова термин осталих.

Слободни су Варна и Рома у Мачви, а Заблаће у Поцерини.

Све резултате и табеле можете пратити како на сајту – Табела Мачва, Табела Поцерина, Резултати/Распоред Мачва и Резултати/Распоред Поцерина, тако и наравно путем спортског портала Србија спортОФЛ Мачва и ОФЛ Поцерина, што ће такође бити администрирано, као и претходних пар сезона, од стране Савеза.


НАПОМЕНА: Делегирање службених лица објављује се петком на сајту.


Општинска фудбалска лига “МАЧВА”:

ОДЛОЖЕНА (Дреновац): Партизан – Јединство 2020

Субота, 16.оо (Шабац – Градски стадион): Металопластика – Јелен

Недеља, 11.оо (Мачвански Причиновић): Задругар – Напредак

Недеља, 11.оо (Цуљковић): Цуљковић – Пролетер

Слободни су ФК “Варна” Варна и ФК Рома – Оџино селоПоцерски Причиновић.


Општинска фудбалска лига “ПОЦЕРИНА”:

Недеља, 11.оо (Мишар): Мишар – Борац БТГ

Недеља, 11.оо (Метлић): Метлић – Сава

Недеља, 11.оо (Слатина): Младост Сл. – Рудар ДЦР

Недеља, 11.оо (Церовац): Галеб – Јединство

Недеља, 11.оо (Накучани): Ранковац – Младост Св.

Недеља, 11.оо (Бојић): Бојић – Корман

Слободан је ФК “Заблаће” из Заблаћа.


Verified by MonsterInsights