После дужег времена поново ће на програму бити 11 утакмица. У последњем јесењем колу две ће се играти у суботу, обе из ОФЛ “Мачва”, и обе представљају утакмице високо пласираних екипа, са нарочито важним мечом у Маовима где ће играти Јединство Рома. И бод би био довољан домаћој екипи да се на крају првог дела такмичења нађе на првом месту, мада их вероватно пре свега интересује наставак победничког низа који је на снази од другог кола. Други меч између Џемеровца и Цуљковића ће по свему судећи одлучивати о трећепласираном. Прошле сезоне у Рибарима је било нерешено (1:1,) док је Цуљковић славио на свом терену (3:0).

У преосталим сусретима у Мачви углавном ће се играти за побољшање бодовног салда, јер са изузетком Јелена који се налази на шестом месту, сви остали тимови налазе се испод двоцифреног учинка. Јелен ће дочекати Пролетер који стиже осокољен бодом и добром игром против Рибараца, док ће у Варну допутовати Партизан. Домаћи још увек нису освојили нити један поен на свом терену, али ни Дреновчани немају победу као гости. Према http://srbijasport.net, доста међусобних сусрета бележе Напредак и Металопластика. Одиграли су их 13, а тренутно бољи су Шапчани са 7 победа из 13 дуела. Пет славља забележио је Напредак и једном је било нерешно, док је у прошлој сезони Металопластика победила оба пута.


Неће мањкати добрих мечева ни у ОФЛ “Поцерина”. Сава ће за потврду позиције два угостити Галеб који је везао две победе, али домаћи не знају за пораз од трећег кола од када су само једном играли нерешено. Корман ће чекати своју прилику да их престигнe на том месту, али под условом да победе Младост у Свилеуви, против које имају тек мало бољи скор у 15 утакмица (8-1-6). Заблаће и Метлић играли су једну утакмицу мање од претходног пара (7-2-5), а ова ће бити једна од њихових важнијих обзиром да се оба тима позиционирају у горњем делу табеле. Борац и Младост из Слатине је дуел екипа сличног учинка, позициониране на осмом и деветом месту. Исто важи и за Јединство и Бојић. Гостима се консолидација коначно исплатила у прошлом колу јер су дошли до првих бодова победивши Рудар. Tим из Мале Врањске ће бити тежи противник, пре свега јер играју на свом терену где су доживели само један пораз у пет утакмица. У последњем сусрету, Рудар Ранковац, преостаје нам да видимо ко ће боље привести први део сезоне јер обема екипама не иде, мада су различити временски периоди у питању.

Све утакмице почеће у 13 часова.

У последњем колу слободни су Задругар у Мачви и Мишар у Поцерини.

Све резултате и табеле можете пратити како на сајту – Табела Мачва, Табела Поцерина, Резултати/Распоред Мачва и Резултати/Распоред Поцерина, тако и наравно путем спортског портала Србија спортОФЛ Мачва и ОФЛ Поцерина, што ће такође бити администрирано, као и претходних пар сезона, од стране Савеза.


НАПОМЕНА: Делегирање службених лица објављује се петком на сајту.


Општинска фудбалска лига “МАЧВА”:

Субота, 13.оо (Маови): Јединство 2020 – Рома – Оџино село

Субота, 13.оо (Рибари): Џемеровац 2020 – Цуљковић

Недеља, 13.оо (Варна): Варна – Партизан

Недеља, 13.оо (Шеварице): Напредак – Металопластика

Недеља, 13.оо (Јеленча): Јелен – Пролетер

Слободан је ФК “Задругар” из Мачванског Причиновића.


Општинска фудбалска лига “ПОЦЕРИНА”:

Недеља, 13.оо (Заблаће): Заблаће – Метлић

Недеља, 13.оо (Баталаге): Борац БТГ – Младост Сл.

Недеља, 13.оо (Мрђеновац): Сава – Галеб 1984

Недеља, 13.оо (Доње Црниљево): Рудар ДЦР – Ранковац

Недеља, 13.оо (Мала Врањска): Јединство – Бојић

Недеља, 13.оо (Свилеува): Младост Св. – Корман

Слободан је ФК “Мишар” из Мишара.


Verified by MonsterInsights