Током прошле недеље завршена је Школа суђења у организцији Струковне организације судија Општинског фудбалског савеза Шабац која је трајала нешто више од месец дана, од 10. октобра до 16. новембра. Са новим полазницима радиле су судије које тренутно суде највише рангове, као и инструктори прве категорије Миливоје Аксентијевић, Драган Живановић и Милан Стефановић. Школу је успешно завршило једанаест полазника – Марко Петровић, Звездан Грујић, Жељко Илић, Небојша Пуповац, Ђорђе Пуповац, Стефан Мушицки, Константин Бечејић, Давид Аћимовић, Јелена Попђурђев, Михајло Марковић и Драган Јовичић, од којих су неки од њих већ били ангажовани у прошлом колу општинских лига Шапца, како сениорским, тако и лигама млађих категорија.


Важна информација за све будуће заинтересоване полазнике гласи да у Судијској организацији очекују реализацију још једне Школе која би била одржана после Нове године и предстојећих празника.

У Судијској организацији упућују велику захвалност Спортском савезу Шабац на одличним условима за рад у Соколском дому где су уз теоријска предавања, у раду могли да користе и видео снимке. Поред теоријске наставе, на Градском стадиону и помоћном терену ФК “Мачва” спроведен је и практични део.

У току трајања Школе поштоване су све прописане епидемиолошке мере.

Verified by MonsterInsights