Тас занимљивијих утакмица овог кола преместиће се на ОФЛ “Мачва”, пре свега захваљујући дерби утакмици Јединство 2020 Цуљковић. Други и трећи на табели, уједно и убедљиво најефикаснији двојац у Мачви, имаће прилику да у међусобном дуелу значајно одреде даљи поредак у такмичењу. Такође, ово је прилика да се екипе приближе Задругару који ће у овом колу паузирати. Није ово једини меч тимова који се налазе “раме уз раме” јер ће у Рибарима играти шестопласирани домаћин и за једно боље место позиционирани Јелен. Можда ће ово бити једна од последњих прилика за ова два тима да ухвате прикључак за водећима на табели. Напредак и Пролетер ће такође бити још један пар суседних екипа, али из доњег дела. Последњи сусрет играће Варна и Рома, а према до сада приказаном, гости ће бити у улози фаворита.

Сусрети у Маовима и Рибарима ће бити једини који ће се играти у суботу и то са почетком у 13, док ће оне недељне почети у 10 часова. Све утакмице у последња два кола, биле оне на програму у суботу или недељу, почињаће у 13 часова.


Без изразитих дербија протећи ће 11. коло у ОФЛ “Поцерина”, али дербији нису “испуцани”, њих ће бити, нарочито у следећем колу. Што се тиче овог, две најбоље пласиране екипе које ће играти су Мишар и Младост Сл. Гости долазе у Мишар без пораза у последња четири кола – по две победе и ремија, али ће бити тешко наставити ту добру серију јер је домаћин једина непоражена екипа у ОФЛ Шабац, са девет победа у низу. За разлику од лидера, Ранковац ће бодове морати да тражи као гост. Противник ће им бити Борац из Баталага. Корман и Саву очекују дуели против два најслабије пласирана тима. Сава ће играти код куће против Бојића, први пут после осам и по година, а Корманци ће на пут у Доње Црниљево на ноге Рудару којег је победио у последња четири меча, а и међусобни однос им иде на руку (6-0-1). Заблаће и Галеб представљају сусрет клубова из средине табеле где Церовачани долазе без бода у три последња кола. И на крају, Јединство Младост Св. Према подацима са http://srbijasport.net одиграли су чак 16 утакмица, а скор је релативно изједначен (7-3-6). Сезона 2018/19. била је последња када су се нашли на супротним странама.

Поред поменутог Задругара, још две слободне екипе у Мачви су Партизан и Металопластика, док ће у Поцерини одмарати Метлић.

Све резултате и табеле можете пратити како на сајту – Табела Мачва, Табела Поцерина, Резултати/Распоред Мачва и Резултати/Распоред Поцерина, тако и наравно путем спортског портала Србија спортОФЛ Мачва и ОФЛ Поцерина, што ће такође бити администрирано, као и претходних пар сезона, од стране Савеза.


НАПОМЕНА: Делегирање службених лица објављује се петком на сајту.


Општинска фудбалска лига “МАЧВА”:

Субота, 13.оо (Маови): Јединство 2020 – Цуљковић

Субота, 13.оо (Рибари): Џемеровац 2020 – Јелен

Недеља, 10.оо (Варна): Варна – Рома – Оџино село

Недеља, 10.оо (Шеварице): Напредак – Пролетер

Слободни су ФК “Партизан” из Дреновца, ФК “Задругар” из М. Причиновића и ФК “Металопластика 2006” из Шапца.


Општинска фудбалска лига “ПОЦЕРИНА”:

Недеља, 10.оо (Мишар): Мишар – Младост Сл.

Недеља, 10.оо (Заблаће): Заблаће – Галеб 1984

Недеља, 10.оо (Баталаге): Борац БТГ – Ранковац

Недеља, 10.оо (Мрђеновац): Сава – Бојић

Недеља, 10.оо (Доње Црниљево): Рудар ДЦР – Корман

Недеља, 10.оо (Мала Врањска): Јединство – Младост Св.

Слободан је ФК “Метлић” из Метлића.


Verified by MonsterInsights