Поглед на парове седмог кола и њихове међусобне пласмане на табели сугерише да ће занимљивије утакмице бити игране у ОФЛ “Поцерина”. Оно што је сигурно јесте да ће дерби кола бити игран у Поцерини јер ће се састати лидер на табели Мишар и четвртопласирани Корман. Уједно и комшијски дуел биће игран у Мишару, домаћин је за разлику од ривала још увек непоражен, али је и одиграо једну утакмицу више. Иначе, ово је последње коло да утакмице у недељу почињу од 11 часова јер се термин од осмог кола помера на 10.00. Суботњи термин остаће непромењен и у овом колу (15.00), али ће се и он постепено померати у наредним, најпре за пола сата у осмом (14.30), а од деветог и за целих сат времена (13.30).


У ОФЛ “Мачва” играће тимови које на табели раздвајају барем три места. Пре свега, у суботу ће се играти у Јевремовцу и Маовима где ће домаћини, Поцерина и Јединство 2020, угостити Џемеровац 2020 и Напредак. Неизвесније и атрактивније би требало да буде у Маовима, не само из разлога јер су боље пласирани клубови у питању, већ зато што утакмице дочекују у подједнако доброј форми са две-три везане победе. У недељу ће Задругар дочекати Металопластику од које је био бољи у последња три међусобна меча. У Дреновцу ће играти Партизан и Цуљковић где гости традиционално немају успеха, али ће се то можда сада променити јер пружају много боље партије од Дреновчана у досадашњем току такмичења. Последњи пар је поново један дуел тимова који су прошле сезоне наступали у међуопштинском рангу, Варна Јелен. Тим из Јеленче је у своје последње две одигране утакмице, у 4. и 5. колу, управо био један од актера оваквих сусрета и у оба је славио, али и у последња три меча против Варне.

Осим поменутог дербија, у ОФЛ “Поцерина” ће се играти у Слатини, Метлићу, Заблаћу, Баталагама и Мрђеновцу. У Слатину долази једина екипа која још увек има максималан учинак у обе лиге – Ранковац. Да ствар буде још тежа за Младост, они су у свих претходних 12 дуела са ривалом из Накучана доживели пораз. Метлић ће Бојић дочекати са лошијим односом (4-2-5), али са далеко бољом тренутном ситуацијом. Утакмице Заблаће Младост Св. и Борац БТГ Јединство су парови који су последњи пут виђени у сезони 2018/19. године. До сада су домаће екипе имале више разлога за славље у међусобним дуелима, нарочито када би биле у улози у којој су и сада, тј. улози домаћина. Рудар ће морати на мало дуже путовање у Мрђеновац где ће тражити своју шансу против екипе која је паузирала у прошлом колу, а то је Сава, која тренутно заузима шесто место са девет освојених бодова из пет утакмица.

Слободне екипе у овом колу су Рома – Оџино село и Пролетер у Мачви и Галеб 1984 у Поцерини.

Све резултате и табеле можете пратити како на сајту – Табела Мачва, Табела Поцерина, Резултати/Распоред Мачва и Резултати/Распоред Поцерина, тако и наравно путем спортског портала Србија спортОФЛ Мачва и ОФЛ Поцерина, што ће такође бити администрирано, као и претходних пар сезона, од стране Савеза.


НАПОМЕНА: Делегирање службених лица ради се петком, а по завршетку објављују на сајту.


Општинска фудбалска лига “МАЧВА”:

Субота, 15.00 (Јевремовац): Поцерина – Џемеровац 2020

Субота, 15.00 (Маови): Јединство 2020 – Напредак

Недеља, 11.00 (Мачвански Причиновић): Задругар – Металопластика

Недеља, 11.00 (Дреновац): Партизан – Цуљковић

Недеља, 11.00 (Варна): Варна – Јелен

Слободни су ФК “Рома – Оџино село” из Поцерског Причиновића и ФК “Пролетер” из Шапца.


Општинска фудбалска лига “ПОЦЕРИНА”:

Недеља, 11.00 (Слатина): Младост Сл. – Ранковац

Недеља, 11.оо (Метлић): Метлић – Бојић

Недеља, 11.оо (Мишар): Мишар – Корман

Недеља, 11.оо (Заблаће): Заблаће – Младост Св.

Недеља, 11.оо (Баталаге): Борац БТГ – Јединство

Недеља, 11.оо (Мрђеновац): Сава – Рудар ДЦР

Слободан је ФК “Галеб 1984” из Церовца.


Verified by MonsterInsights