Субота поподне овог пута нам доноси само једну утакмицу, али је у питању дерби кола у ком ће се састати прве две екипе ОФЛ “Мачва”. Рома ће угостити Цуљковић у утакмици непоражених екипа ове лиге. У претходној сезони оба тима су забележила по једну победу и то у гостима. Поцерина и Јединство 2020 су пар који је требао да одигра другу утакмицу у термину од 15 часова у суботу, али ће се утакмица ипак играти у недељу, од 11 часова. Након тога, у недељу, Задругар ће на свом терену покушати да увећа бодовни салдо против Пролетера, баш као и Варна којој у госте долази Напредак. Поново ћемо имати један дуел екипа које су прошле сезоне играле у међуопштинском рангу, а у питању је меч ПартизанЈелен, који ће према доступним подацима са https://srbijasport.net/ одиграти свој први такмичарски меч. Радваја их само један бод у корист Дреновчана, а Јелен је у прошлом колу имао више успеха у једној оваквој утакмици.


Дуел тренутно најбоље пласираних екипа у ОФЛ “Поцерина” биће између Метлића и Младости из Свилеуве. Метлић ову утакмицу дочекује максималног учинка и са приликом да претекне Ранковац на врху табеле обзиром да је екипа из Накучана слободна у овом колу. И Мишарци ће имати исту такву прилику јер дочекују Јединство, док ће Галеб ће угостити последњепласирани Бојић. Нешто занимљивије и неизвесније требало би да буде у преостала три сусрета: Младост Сл. – Корман, Заблаће – Рудар и Борац БТГ Сава. Да ли ће тако и бити, преостаје да се види у недељу у 11 часова.

Слободне екипе у овом колу су Металопластика и Џемеровац 2020 у Мачви и поменути Ранковац у Поцерини.

Све резултате и табеле можете пратити како на сајту – Табела Мачва, Табела Поцерина, Резултати/Распоред Мачва и Резултати/Распоред Поцерина, тако и наравно путем спортског портала Србија спортОФЛ Мачва и ОФЛ Поцерина, што ће такође бити администрирано, као и претходних пар сезона, од стране Савеза.


НАПОМЕНА: Делегирање службених лица ради се петком, а по завршетку објављују на сајту.


Општинска фудбалска лига “МАЧВА”:

Субота, 15.oo (Шабац – Летњиковац): Рома – Оџино село – Цуљковић

Недеља, 11.oo (Јевремовац): Поцерина – Јединство 2020

Недеља, 11.оо (Мачвански Причиновић): Задругар – Пролетер

Недеља, 11.оо (Дреновац): Партизан – Јелен

Недеља, 11.оо (Варна): Варна – Напредак

Слободни су ПОФК “Металопластика 2006” из Шапца и ФК “Џемеровац 2020” из Рибара.


Општинска фудбалска лига “ПОЦЕРИНА”:

Недеља, 11.оо (Церовац): Галеб 1984 – Бојић

Недеља, 11.оо (Слатина): Младост Сл. – Корман

Недеља, 11.оо (Метлић): Метлић – Младост Св.

Недеља, 11.оо (Мишар): Мишар – Јединство

Недеља, 11.оо (Заблаће): Заблаће – Рудар ДЦР

Недеља, 11.оо (Баталаге): Борац БТГ – Сава

Слободан је ФК “Ранковац” из Накучана.


Verified by MonsterInsights