Четврто коло не доноси нам неки изразити дерби меч тренутно високо позиционираних екипа, али занимљивих утакмица свакако неће мањкати. Већ у суботу нас очекују, иако само две, интересантне утакмице између екипа које ће покушати да се боре за висок пласман. У Маовима се игра комшијски дерби јер гостује Варна, док у Рибаре стижу Дреновчани. Почетак ових утакмица је од 15 часова и 30 минута, док ће се термин од следећег викенда померити на 15 часова.


Што се недеље и преосталих утакмица у Мачви тиче, у овом колу ће се састати дојучерашњи учесници у МОФЛ, Јелен – Задругар, где гости долазе као екипа са максималним учинком док Јелен има само два бода. Пролетер, који се од ове сезоне поново прикључио такмичењу, дочекаће другопласирану Рому, а занимљив меч ће сигурно бити ЦуљковићМеталопластика, јер утакмице ових двеју екипа гарантују голове. Такође, домаћи у овај меч улазе као успешнији тим, како на табели, тако и у међусобним утакмицама.

Водеће тимове у Поцерини очекују гостовања и то углавном екипама из доњег дома табеле. Ранковац ће у Бојић, Метлић у Малу Врањску, Мишарци ће у Доње Црниљево, док су Церовчани једини изузетак обзиром да ће играти против другопласираног из претходне сезоне, али и екипе која их је у том првенству у оба наврата победила – Корман. Сава и Заблаће одиграће први такмичарски меч од сезоне 2015/16., а гости су у досадашњим сусретима имали више успеха. Последњи меч у Поцерини је дуел две Младости који ће се играти у Свилеуви. Према подацима са srbijasport.net, домаћин је имао више успеха у међусобним сусретима (3-2-1) и никада нису били поражени на свом терену. Последњу утакмицу одиграли су у сезони 2018/19.

Почетак утакмица у недељу је од 11 часова.

Слободне екипе у овом колу су Поцерина и Напредак у Мачви, а Борац БТГ у Поцерини.

Све резултате и табеле можете пратити како на сајту – Табела Мачва, Табела Поцерина, Резултати/Распоред Мачва и Резултати/Распоред Поцерина, тако и наравно путем спортског портала Србија спортОФЛ Мачва и ОФЛ Поцерина, што ће такође бити администрирано, као и претходних пар сезона, од стране Савеза.


НАПОМЕНА: Делегирање службених лица ради се петком, а по завршетку објављују на сајту.


Општинска фудбалска лига “МАЧВА”:

Субота, 15.30 (Маови): Јединство 2020 – Варна

Субота, 15.30 (Рибари): Џемеровац 2020 – Партизан

Недеља, 11.оо (Јеленча): Јелен – Задругар

Недеља, 11.оо (Шабац – Касарске ливаде): Пролетер – Рома – Оџино село

Недеља, 11.оо (Цуљковић): Цуљковић – Металопластика

Слободни су ФК “Поцерина” из Јевремовца и ФК “Напредак” из Шеварица.


Општинска фудбалска лига “ПОЦЕРИНА”:

Недеља, 11.оо (Мрђеновац): Сава – Заблаће

Недеља, 11.оо (Доње Црниљево): Рудар ДЦР – Мишар

Недеља, 11.оо (Мала Врањска): Јединство – Метлић

Недеља, 11.оо (Свилеува): Младост Св. – Младост Сл.

Недеља, 11.оо (Корман): Корман – Галеб 1984

Недеља, 11.оо (Бојић): Бојић – Ранковац

Слободан је ФК “Борац БТГ” из Баталаге.


Verified by MonsterInsights