Приближава се крај сезоне најбројније лиге у организацији Општинског фудбалског савеза Шабац, а то је такмичење намењено узрасту петлића. Тринаест тимова завршиће првенство где ће епитет најбољег понети први тим Шабац Санрајса, који је утакмицу 26. кола одиграо раније, али им преостаје утакмица из 25. кола са њиховим другарима из другог тима, заказана за понедељак. Због пријаве и учешћа на завршном турниру у овом узрасту, као и због чињенице да је питање првака отклоњено, лига ће бити окончана до средине наредне недеље без обзира на тадашњу ситуацију везану са бројем одиграних утакмица појединих клубова.


Што се тиче лиге пионира, она је у потпуности комплетирана. Најбољи и у овом узрасту јесу фудбалери Шабац Санрајса, вицешампион је Чивија, док је Мачва трећа, а затим следе Савациум, Јединство 1945 из Владимираца, Феникс и Раднички из Коцељеве.

Кадетска лига једина је са још увек актуелном трком за шампионски пехар. Такмичење ће вероватно бити приведено крају током наредне, евентуално кроз две недеље, а одлучујућа утакмица је свакако између две најбоље екипе – Шабац Санрајс и Савациум.

Стања на табели у све три лиге можете погледати на овом ЛИНКУ.


Verified by MonsterInsights