Паузи у трајању од нешто више од пет месеци од момента последњих одиграних утакмица у општинском фудбалу у Шапцу, овога викенда ће доћи крај – 10/11. април. Једанаест утакмица очекује нас овог викенда, са једном заказаном у послеподневном суботњем, а преосталих десет сутрадан у преподневном термину. Распоред можете погледати путем постављених БИЛТЕНА број 5. или на секцији РЕЗУЛТАТИ/РАСПОРЕД.

На полусезони трију лига, водећи на табели су Слога из Дуваништа у ОФЛ “Мачва”, Думача из Поцерског Метковића у ОФЛ “Поцерина” група “Цер” и Добрава 2020 из Жабара у ОФЛ “Поцерина” група “Посавотамнава”. Подсетника ради, према усвојеним пропозицијама на Извршном одобру, првенства ће бити завршена по одигравању још једног круга7 утакмица, док ће најбољи у све три групе изборити директан пласман у Међуопштинске фудбалске лиге.


Такође, напомињемо да се у организацији утакмица клубови морају придржавати прописаног ПРОТОКОЛА из првог дела сезоне везане за организацију утакмица у ванредним околностима проузрокованим Корона вирусом за сезону 2020/21.

Verified by MonsterInsights