У среду, 17. јуна у Центру за стручно усавршавање у Шапцу одржаће се обука за вођење такмичења у КОМЕТ систему из разлога што ће од наредне сезоне сва такмичења у надлежности Фудбалског савеза региона Западне Србије водити путем информационог система КОМЕТ. С тим у вези, сви клубови који ће учествовати у лигама ФСРЗС морају да одреде лица која ће похађати обуку и која ће бити овлашћена да спроводе радње у име клуба током такмичарске сезоне. Без неопходне припреме и благовременог уноса података везаних за клуб, играче и службена лица клуба у КОМЕТ систем, неће бити могуће започети такмичење у лиги. На обуку је потребно понети лап-топ, док је присуство представника клубова такође обавезно.


Клубови који ће учествовати на обуци у Шапцу: ФК Рађевац, ФК Слога (Богосавац), ФК Борац (Лешница), ФК Раднички (Ваљево), ФК Дрина, ФК Раднички Стобекс, ФК Врело Спорт, ФК Младост (Прњавор), ФК Младост (Доњи Добрић), ФК Младост (Драчић), ОФК Дивци, ФК Сењак, ФК Феникс, ПОФК Савациум, ОФК Шабац, ФК Пчелињо, ФК Раднички (Коцељева).

Обуку ће вршити представник Фудбалског савеза Србије из информатичког сектора задужен за КОМЕТ систем и лица задужена за такмичења у КОМЕТ систему испред ФСРЗС.

Verified by MonsterInsights