Табела ОФЛ “Поцерина” – група “Посавотамнава”

Општинска фудбалска лига “Поцерина” – група Посавотамнава

ПОЗКлубУТБПНБРДГПГГРБОД
166002662018
26501147715
3640221101112
4621314957
562131317-47
66204818-106
76123914-55
86006630-240