Обавештење – овера ЧЛАНАРИНА за играче свих клубова у 2022. години

Општински фудбалски савез Шабац обавештава клубове да са овером чланарине за играче свих клубова и степена такмичења у 2022. године почиње у понедељак, 31. јануара 2022. године. Приликом предаје легитимација на оверу чланарине клубови су дужни да приложе следеће документе:

  1. списак играча за које се врши овера чланарине, у два примерка, са читко наведеним свим потребним информацијама (име и презиме играча, број легитимације, категорија – узраст играча, назив клуба),
  2. уплатницу – потврду о уплати чланарине за све играче који се налазе на списку за оверу чланарине.

НАСТАВИ СА ЧИТАЊЕМ“Обавештење – овера ЧЛАНАРИНА за играче свих клубова у 2022. години”

Џемеровац напустио такмичење у Општинској фудбалској лиги”Мачва”

Данас је у Канцеларију Општинског фудбалског савеза Шабац стигао допис од ФК “Џемеровац 2020” из Рибара којим се Савез обавештава да клуб неће бити у могућности да настави са такмичењем у пролећном делу првенства ОФЛ “Мачва”. Наведени разлог је недостатак финансијских средстава. У клубу су изразили жељу за поновним такмичењем када се за то створе услови.

Након овог иступања, бројчано стање у ОФЛ “Мачва” износиће 10 екипа.


НАСТАВИ СА ЧИТАЊЕМ“Џемеровац напустио такмичење у Општинској фудбалској лиги”Мачва””

Предлог распореда за пролећни део, незнатне промене у Мачви, почетак предвиђен за 26/27. март

Канцеларија Савеза израдила је предлог пролећног распореда у лигама ОФЛ Шабац. Услед брисања две екипе из ОФЛ “Мачва” Летњиковац и Поцерина, направљен је нов распоред незнатних измена, коришћењем Бергерове таблице са 11 екипа, који би у другом делу такмичења регулисао проблем великог броја слободних екипа по колу, што би такође значило да би се такмичење у Мачви скратило за два кола у односу на ОФЛ “Поцерина”. Што се Поцерине тиче, како није било ни брисања, али ни напуштања екипа из такмичења, самим тим није било ни разлога за промене. О предлогу пролећног распореда клубови ће се изјаснити на конференцији лига, о чијем одржавању ће благовремено бити обавештени, да би затим Извршни одбор и званично усвојио пролећни календар.

Други део полусезоне у обе лиге стартоваће 26/27. марта, али ће се најпре викенд раније играти три неодигране утакмице из првог дела, тачније 20. марта у 11 часова. Подсећања ради, у питању су утакмица 13. кола у Мачви, Јелен Пролетер, као и две утакмице 9. кола у Поцерини, Метлић Галеб 1984 и Рудар ДЦР Јединство. По предложеном распореду последње коло у Мачви било би одиграно 4/5. јуна, а у Поцерини 18/19. јуна.


НАСТАВИ СА ЧИТАЊЕМ“Предлог распореда за пролећни део, незнатне промене у Мачви, почетак предвиђен за 26/27. март”

ОФС Шабац био и уз четврти по реду Међународни божићни футсал турнир

Четврти по реду Међународни божићни футсал турнир у организацији агенције ММ старс завршио се након три недеље такмичења, са почетком од 26. децембра, док је велика завршница одиграна у суботу, 15. јануара. Турнир је протекао са 119 екипа које су се надметале у осам категорија – петлићи, пионири, кадети, омладинци, сениори, клубови, ветерани са и више од 35 година и ветерани 45+. Организацију турнира помогли су Град Шабац и Општински фудбалски савез Шабац, за шта је Савез награђен у виду признања за помоћ у организацији.

Победници турнира по категоријама су: Транском 94 (петлићи), Аграр Петровић (пионири), Дејан Поло (кадети), Десетка (омладинци), Кони Пламен (ветерани 35+), Савро (ветерани 45+), Липолист (клубови) и Синд (сениори).


НАСТАВИ СА ЧИТАЊЕМ“ОФС Шабац био и уз четврти по реду Међународни божићни футсал турнир”
1 2 3 67